Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06703109045 / +36703109045

Erről a telefonszámról október 15-én felhívott egy úr, aki Horváth Mártonnak nevezte magát. Azt mondta, hogy ő találta meg a pénztárcámat, és vissza akarja juttatni. Elmondása hitelesnek tűnt, mert azt a helyet nevezte meg a megtalálás helyéül, ahol valószínűleg tényleg kirántottam a tárcámat a táskámból. A megbeszélt napon nem jelent meg a megbeszélt helyen, hogy átadja az irattárcát. Azóta a telefont nem veszi fel sem nekem, sem a családtagjaimnak, akiknek a telefonszáma ismeretlen nekik. Így én megkérdőjelezem az illető jószándékát, és ha meg is találta a pénztárcamat, ugyanakkor el is lopta az igazolványaimmal és bankkártyáimmal együtt. Legyenek óvatosak ezzel a telefonszámmal!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.