Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0640366388 / +3640366388

ADATHALÁSZ CSALÓK!!! A mai napon kaptam egy telefonhívást az alábbi telefonszámról: +36 40 366 388 Egy férfi beszélt, bemutatkozott, azt mondta az OTP-től keres, még azonosító számot is mondott. Azt állította, hogy két gyanús tranzakciót indítottak a számlámról Tóth Zoltán részére, és kérdezte, hogy ismerem-e ezt az urat, mondtam hogy nem. Kérdezte, hogy megvan-e a bankkárytám illetve megvan-e adva bármilyen felületen a kártyaadatom. Kérdezte hogy használok-e online bankolást, vásároltam-e ma a kártyámmal. A kérdésekre “talán” illetve “nem emlékszem” jellegű válaszokat adtam, mert gyanús volt. Majd megkérdezte, hogy emlékszem-e milyen összeg volt a számlámon, mondtam, hogy nem, és kérte hogy körülbelül adjam meg, mert így tudja ellenőrizni, történt-e visszaélés. Mondtam neki, hogy nem hiszem, hogy egy OTP-s ügyintéző ilyen jellegű kérdéseket feltehet. Mondta megint, hogy dehát csak így tudja ellenőrizni történt-e csalás. Ezután megkérdeztem, hogy hogy is hívják és honnan keres pontosan? Erre a kérdésre lecsapta a telefont. Érdemes minden esetet jelenteni a rendőrségnek, akkor is ha sikerült lerázni, hátha segít valamit…

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.