Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

Ugyanez a ceg mas szamrol hivott. Miutan atvettem a csomagot, rajottem h nem valami jo a tanfolyam. Random dob fel kepeket mondatokkal, semmi osszefugges, semmi tematika. Irtam a kapcsolat@ oldalukra, hogy lemondanam a tanfolyamot. Ezt a valaszt kaptam: Jó reggelt kívánok, A tanfolyam deaktiválva volt A visszatérítés 7 munkanapon belül történik. Üdvözlettel Nagy Rita …aztan 2 napra ra utaltak is. ( pedig itt mindenki jol raparaztatott h csalók. ) Ezekutan nem tudom h kinek hisz itt barki is. Fontosnak tartottam h megosszam veletek, hogy az is visszajelezzen, akinek mar rendezodott az ugye ezzel a ceggel. Szep napot mindenkinek! Monika

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.