Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0666666023 / +3666666023

iNSPILAR CUKORBETEGSÉG ELLENI GYÓGYSZERT reklámoztak a facebon, beküldtem a megrendelést. Ezen a számon felhivott egy hölgy Gerzsenyi Edina néven, kikérdezett a betegségemről, akkor ugy éreztem szakszerü kérdéseket tesz fel. Szabó Gyuri bácsival csinálták állitólag a bemutató riportot. Valami azt sugta, hogy hivjam visszza mert elég drágának tünt a gyógyszer és a meghirdetett 5o %-os engedménnyel 9.900 ft, ami a beszélgetésnél már 42.600 ft-ra módosult. A visszahiváskor irta ki a telefonom, hogy potenciális csalás. de egész este hivtam, hogy lemondom, de nem vették fel, s az sms üzenetet sem tudtam elküldeni. Valószinü, hogy nem fogom átvenni a terméket, szerintem vissza lehet küldeni. Szabó Gyuri bcsi lapjára felmentem, ott irták, hogy a rendőrségi feljelentést megtették. Nem tudom elhinni, hogy ilyen emberek visszaélnek a beteg emberek helyzetével.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.