Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06309044645 / +36309044645

Engem a mai napon keresett ez a szám, felvettem az utolsó mondta az volt, hogy azonnal rendezzen a tartozásom és letette. Visszahívtam, mivel az MKB Bankhoz nem sok közöm van, felvették azonnal, ami már akkor gyanus volt. Előbb egy Hölgy kapcsolta az üi.-őt aki egy férfi volt, majdnem, hogy kuncogott, ami már gyanus volt. Beolvasta a kötelező szöveget, majd kezdte volna kérdezni nevem,......Amit azonnal durván megtagadtam, közöltem ha a nevem se tudja, akkor mit tud a tartozásomról...... utolsó mondta, mivel " ne szórakozzon hölgyem", na ilyet egy bankos nem mond és letette.........Nagyon kérek mindenkit, be ne diktáljátok az adataitokat, az is jellemző, hogy időseket hívnak /68 vagyok/. Így ma megérintett a "kiberbűnözés" szele! Remélem sokan elolvassátok az esetemet ! Köszönöm ! Ané

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.