Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06206709970 / +36206709970

Engem ma hívtak, be nem fizetett számla ürügyén. A szül. dátumom megadtam, majd mondta az e-mail és biztosítási címem. Ez után jött egy eddig nem látott generali.hu@generali.com-ról egy levél ami gyanús volt. Felhívtam a központot - inkább nem taglalom, katasztrófa ügyintézés - majd mondták, hogy az is az ő e-mail címük. A nő mondta, hogy utána tudok nézni a neten, hogy az ő címük. Ekkor kattant az agyam. Egy szolgáltatást nyújtó cég akinek nem 5 ft-ot fizet az ember elvárom, hogy a cég tájékoztasson a kapcsolattartási e-mail címekről, de szegénykém csak ezt tudta mondogatni, hogy utána tudok nézni. Azt hiszem eljött az ideje a váltásnak, bár nem tudom, hogy van-e jobb!?

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.