Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0680088117 / +3680088117

Sajnos nagyon rossz. Ezen rendelés megerősítést beszélnek meg. még a másik tel.sz. ami szintén ideszól 3656586868 , A rendelés a Valgosocks zokni megrendeléstől érkezett. Már pár évvel ezelőtt is rendeltem, és nekem nagyon jót tett. most újra rendeltem, de ez sajnos selejtes és akartam szólni, hogy hibás a termék, de sehogy nem lehet elérni a forgalmazót. Közben olvastam róla több kommentet is amit eddig nem láttam az inteneten mert amit a honlapjukon láttam azok jók voltak- de a mostaniak átverésről szólnak. Sok kutakodás után jutott eszemben hogy telefonszám alapján keressem az interneten. Így jutottam ide. Szeretném ha valaki tudna ebben az ügyben lépni -gondolom- sok becsapott megrendelőnek tudna segíteni. Üdv. Tóthné.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.