Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06707009878 / +36707009878

Angliából rendeltem egy oldalról még májusban, most elvben kapnom kellene egy csomagot, ki is fizettem még akkor. DHL Express nevében küldtek október végén egy sms-t, hogy mikorra várható a csomag, kattintsak egy linkre, ha időablakot, címet módosítanék, leállítanám az sms küldést. Azóta 4 sms jött, mindenhol fuvarlevélszámmal. Vámkezeléssel, fizetendő vámmal kapcsolatban. Tymeagain LTD cég a feladó. Az eredeti rendelésem oldala a gépen volt elmentve, múlt héten még élt az oldal, ma máshova visz a link. Szóval remélem nem csalóknak fizettem májusban. Ha igen, költsék maguknak kemoterápiára... Az SMS-ek vegyes ékezeteket használtak. Pl. Ugyfelunk, kézbesitése, ado, elérheto... nem kattintottam linkre.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.