Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0616777698 / +3616777698

Interneten rendeltem átmenetileg féláron 11ezer Ft körül egy ízületi fájdalomra, gyulladásos szolgáló krémet. Már a rendelés is furcsa volt, mert az 1 db termék megrendelese után egy olyan oldalra vitt, ahol ugyanezt a terméket kis és nagy csomagban kínálták, kis csomag 21 ezer valahány Ft volt. Az oldalról szabályosan csak valamelyik ajánlat elfogadásával lehetett kilepni. Én szabálytalanul kiléptem. Gondolván, akkor az eredeti 1 db-os megrendeles él. Vártam, majd erről a számról felhívtak, hogy áll e a megrendelés. Szó szót követett és kiderült, vagy a csomagot veszem meg 2 db krémmel, ingyenes szállítással vagy az eredeti 1 db megrendelt terméket, de 3000 Ft szállítási ktg-gel. Lemondtam a vásárlást. A cég back-office néven említi önmagát. Szerintem valamilyen csalás van a háttérben. Gyanítom a " ma van az utolsó nap a megrendelésre" típusú weboldalaknál sincs minden rendben, mert utólag elérhetetlenek.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.