Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06304886293 / +36304886293

Hívást kaptam erről a telefonszámról, OTP ügyintézőként mutatkozott be. Ekkor már gyanús volt, mert ilyen számmal az OTP nem szokott jelentkezni. azt mondta a hölgy, hogy 200 e Ft utalást kezdeményeztek a számlámra. MOndtam, hogy ilyenről nem tudok, én nem kezdeményeztem. Mondtam, hogy sms sem jött a bankból, ahogy szokott. Tudta, mennyi kb a számlaegyenlegem.Akkor töltsek le egy vírusírtót, mondta, és el kezdte mondani mit csináljak. mondtam, hogy nem töltögetek le semmit, azt sem tudom tényleg az OTP hívása e, a múlt héten csalók akartak a bankártyámmal visszaélni, ezért le is van tiltva.Ahogy ezt meghallotta, azonnal vonalat bontott.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.