Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0616961441 / +3616961441

A szám a Tarsadalomkutató Kft. telefonszáma, nem csaló. Eddig két alkalommal hívtak, mindkét "tarsadalomkutató" igazi tuskó volt. Udvariasan mondtam a hallhatóan nagyon idős urnak, hogy ne haragudjon, köszönöm, de nem szeretnék résztvenni semmilyen kutatásban, és legyenek szívesek törölni a számomat az adatbázisból. A válasz: "Ejjj de kedves!" és kinyomta. Ma egy hölgy hívott, akinek szintén mondtam, hogy köszönöm, de korábban már kértem, hogy töröljék a számomat a nyilvántartásból. A válasz: "Nem adatbázis, egy szoftver generálja a számot, azt sem tudom hova megy ki a hívás, de nem is érdekel!" És kinyomta. Érdekes, hogy a másik számomon egyetlen egyszer sem kerestek, és egyetlen ismerősömet sem akinek nem nyilvános a száma, csak a nyilvános cégesen (amit nem lehet titkosítani), így egyértelműen adatbázisból dolgoznak.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.