Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614450141 / +3614450141

Fontos! Nincs magyarországi irodájuk. E-mail-en lehet őket elérni. Arra vagy válaszolnak, vagy sem. Annak ellenére is kiküldik a csomagot, hogy jelzed e-mailben, hogy nem kéred. Pozitív: Volt már olyan, aki visszakapta a pénzét. Folyamatosan telefonszámot cserélnek. Rá kell keresni a DTMO Kft-re. Benne vannak a cégjegyzékben? A telefonban rendkívül hihető sztorikat adnak elő, mindenre csípőből válaszolnak. Még te érzed magad hülyének, hogy nem hiszel neki és nem kéred azonnal. Nem tudod a bankszámlaszámukat, nem tudsz nekik utalni. (akkor már le lehetne őket nyomozni) Egy "csomagért" kell fizetni, amiben egy kód van, amit a neten kell beírnod. Melyik cég küldd ki ilyen kódot postán? Minden kódot e-mail-en kapsz. Nézz rá a face book oldalra? Látsz bármilyen hozzászólást? Se negatív, se pozitív. Néhány jól irányzott fotót találsz. Ha újra telefonszámot cserélnek írjátok be ide mindenképp, hogy milyen számról kerestek. Minél hamarabb le lehessen őket buktatni. Ne raboltasd az idődet velük. Az a tied. A pénzedre pedig jobban vigyázz.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.