Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614888185 / +3614888185

OTP banknak adják ki magukat a csalók. "Gyanús utalást" érzékeltek külföldi IP-címről mese, ezért blokkolni akarják az utalást, gondolom az lett volna, hogy meg kell adni a bankkártya adatokat. Ne dőljön be senki! Soha ne adjanak meg semmilyen adatot telefonon (hivatalos OTP-s ügyintézéshez sem kérhetnek telefonon!). Visszahívva más számról egy zavart hangú, gyanúsan viselkedő nő egy "hotel recepciójának" adta ki magát (Google-ben nincs nyoma ilyen hotel-recepció számnak). Látom itt az oldalon, sok ilyen 06-1-488-xxxx számról próbálkoznak a csalók, mind kamu hívás... Ha valóban az OTP-től keresnének, lehet kérni tőlük azonosítószámot, amire hivatkozva vissza lehet hívni őket az OTP központi telefonszámán. Ezt a telefonszámot csak az OTP saját weboldaláról tartsuk hitelesnek (a csalók is bediktálhatnak kamu telefonszámot!) Ha bizonytalanok, csak bankfiókban intézzenek ügyet.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.