Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

Kedves Fórumozók! Licskai Gergő vagyok a győri Személyiségfejlesztő Akadémia Kft. tulajdonos ügyvezetője. Cégünk 8 éve foglakozik személyiségfejlesztő képzések tartásával, minisztériumi engedéllyel és ellenőrizhető képzési és szakmai háttérrel. Azért írok most ide, mert rengeteg megkeresést kapunk csalódott, átvert emberektől, akiket hasonló módon vertek át. Cégünket a hasonló név miatt keresik állandóan a csalódott befizetők. Keresett már magánnyomozó, tudok már feljelentéstől is a nyelvtanfolyamokat hirdető cég ellen, magam is megtettem a jogi lépéseket. Szívesen segítek bárkinek bármiben, de még egyszer leszögezem, hogy győri, Móricz Zs rakpart 1/B. alatt működő Személyiségfejlesztő Akadémia Kft. NEM azonos az átverős nyelvtanfolyamokat szervező Személyes Fejlődési Kurzus Akadémiával. Mindenkinek azt javaslom kerüljem őket, vagy ha már csőbe húzták és magára hagyták, akkor tegye meg a jogi lépéseket. Egyszer talán eltűnik az ilyen gyakorlat a piacról… Üdvözlettel: Licskai Gergő

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.