Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613084660 / +3613084660

Banki adatokat kért tőlem és Tiltottam is. Ahogy elnézem mást is hivogatott ez a szám. Ez egy idős szochiopata nő. Megszerezte a számomat azóta zaklat. Hol unokázós csalóként, hol rendőrként adja ki magát. Legyen mindenki óvatos. Rendőrségi bejelentés megtörtént. Nyereményjátékos csalók letiltva. Nem vettem részt semmilyen nyereményjátékban. Magyar Telekom szerencsejáték Zrt-ként adta ki magát egy jól szituált idős asszony. Na most vagy idióta volt a hölgy, vagy nem tudom.... De Magyar Telekom szerencsejáték Zrt nem létezik. Jót kaccagtam majd elküldtem a büdös k**va anyjába ???????????? jön a karácsony kell nekik a lóvé - megjelentek a csalók. ???????? Mindenki ossza meg a csaló telefonszámát ismerőseivel hogy nehogy átverje őket is. Sajnos vannak még gyanútlan hiszékeny emberek akiket át tudnak verni.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.