Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06301265217 / +36301265217

Engem most lopott meg. Azonnali banki kapcsolatfelvétel, nagy nehezen elindították a bankkártya reklamációt, mivel nem akarták mert "gondatlanságnak" titulálták. Én ezt kikértem magamnak, mivel az adataim kicsalása után kész tények elé állított h egy 2100 euros és 11 euros revolutie dublin kártyáról levonásra kerül. Ezt az applikációban nem hagytam jóvá, de már késő volt, levonta az adataim birtokában. Tehát a hölgyike nem vásárolt tőlem bikinit, hanem meglopott. Aznap már a rendőrségen is voltam. Tehát gyorsan intézkedtem és a bankkártya reklamáció folyamatban van. Úgyhogy reménykedem, h visszakapom a pénzemet, bár sajnos, hiába toporzékoltam hisztériáztam hogy vegyék vissza a tolvajtól a pénzemet, mondták nem tudják hiába erősködtem h tegyék mega lehetetlent a bankkal. És most elkönyvelve magasabb árfolyamon a tolvaj birtokába jóváírták az összeget. Szóval bankkártya reklamációt kérjetek ha eddig nem tettétek illetve rendőrség. Szerintem elég reális esélye van h megoldódik a probléma. Bár nektek már néhány hónapos dolog, én nagyon gyorsan cselekedtem, (persze még én sem tudom mi lesz az eredménye a dolognak de jó volt h rekordgyorsasággal intézkedtem) de szerintem ami késik, nem múlik!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.