Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0616961441 / +3616961441

https://tarsadalomkutato.hu/tarsadalomkutato-adatkezelesi-tajekoztato.pdf A jelen Tájékoztatóban („Tájékoztató”) meghatározott adatkezelések tekintetében az adatkezelő a Társadalomkutató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1054 Budapest, Alkotmány utca 15. félemelet 4.; cégjegyzékszám: 01-09-983828; e-mail: info@tarsadalomkutato.hu; telefonszám: +36-70- 772-7456; web: www.tarsadalomkutato.hu; a továbbiakban: „Adatkezelő”). Az Adatkezelő Magyarországon bejegyzett gazdasági társaság, amely piac- és közvéleménykutatással foglalkozik (a továbbiakban együttesen: „Kutatás”). Az Adatkezelő üzemelteti a www.velemenyjatek.hu címen elérhető.. .. 3.3.5. Telefonos megkeresés véletlen számgenerálás útján: A véletlen számgenerálás lényege, hogy a felhívásra kerülő telefonszámokat egy informatikai program véletlenszerűen generálja, így a hívás kezdetén nem ismert, hogy az adott számon ki érhető el, annak ki az előfizetője. Véletlen számgenerálás esetén a hívás létrejöttekor az érintett minden esetben tájékoztatást kap a megkereső személyéről és a kutatás tényéről, az érintett szabadon dönt arról, hogy részt vesz-e a kutatásban, vagy sem. Így az adatkezelés jogalapja az érintett önkéntesehozzájárulása.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.