Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618844119 / +3618844119

MVM-ként mutatkozott be, a feleségemet kereste (férfi hang), miután közöltem, hogy a feleségemet keresi, de mégis miről lenne szó, akkor azt mondta, hogy ezt csak a feleségemnek mondhatja el. Miről nem tudhatok én, amit nem közölhetnek velem: - a feleségem bérgyilkost fogadott - a feleségem szeretője próbálta megtudni, hogy tiszta-e a levegő (bár akkor miért engem hívott?). Bár, ha bevallja, hogy a szerető, az neki jobb, mert akkor kikerülök a képből... - a feleségem valamilyen egészségügyi problémával küzd, amit nem mond el nekem (bár akkor miért engem hívott?) Felmerül a kérdés: Az MVM miért nem az ügyfelekkel és a megoldandó problémákkal foglalkozik, ahelyett, hogy bérgyilkosoknak, orvosoknak és szeretőknek adja ki az ÉN telefonszámomat Mi lehet akkora titok, amiről a velem egy háztartásban élő, közvetlen családtagomnak elmondhatnak, de nekem még azt sem, hogy miről akarnak beszélni?

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.