Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303440080 / +36303440080

Engem tegnap hívtak, hogy 7523 Ft tartozásom nem fizetem meg, kikapcsolják az áramot. Én felírtam a hivatkozott folyószámla azonosítót, és 2 napja üldözöm az EON-t, dühös e-mailt írtam nekik. Nagy nehezen végül sikerült beszélnem ügyintézővel. A folyószámlához az én telefonom nem volt rögzítve, más nevére szól a szerződés, vidéki, én Budapesten vagyok. Azt kiderítettem, hogy Pest-megyében ELMÜ-MVM van, és vidéken van EON. Sűrű elnézést kért, de azért ezzel nem megoldott. Mi van, ha a rendszerük összekavarja? ahogy nálam, az én telefonszámom nincs a rendszerükben még is én kaptam a figyelmeztetést- valakinél a szerződés számot a felhasználó hellyel keveri össze, és jogtalanul másnál kapcsolják ki az áramot? Felháborító! Ebben az országban mindent meg lehet tenni?

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.