Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0616961441 / +3616961441

Engem is a társadalomkutató hölgy hívott, de közel sem volt udvarias. bemutatkozott, ismertette ugyanúgy mint az előttem szólóknál a kutatás célját, a hívás rögzítését, a honlapot, de kb. a 3. kérdésnél elborult szegény nőnek az agya és letette, pedig udvarias voltam. Teljesen abszurd helyzet, pislogok azóta is mint hal a szatyorban, hogy mégis hogy készülhetett ki ennyire a közvéleménykutató "hölgy", hogy miután őt idézve "megmondta a véleményét" (amire nem voltam éppen kíváncsi) rám rakta a telefont. Nonszensz az egész. a kritikus kérdés az volt, hogy hogy értékelem a helyzetet Magyarországon és erre az volt a válaszom, hogy attól függ milyen szempontból, de hogy az infláció miatt valószínűleg most senki sem ítéli jónak. Erre elmondta, hogy tudom-e hány olyan emberrel beszél nap mint nap, akik nem tudják, hogy mit jelent az a szó, hogy infláció, erre kicsit nevettem, gondoltam megértő leszek, hogy mennyi idiótát kell végig hallgatnia. Erre megmondta a véleményét. Most őszintén, mit tudok én azzal csinálni, ha valaki nem tudja mit jelet az a szó, hogy infláció, mi közöm hozzá? Csak annyi lenne az én véleményem, hogy a közvéleménykutató igyon macskagyökér teát vagy valamit és utána tárcsázzon, mert emberekkel fog beszélni..

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.