Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06707070857 / +36707070857

Engem is hívott ma erről a számról egy hölgy, azt mondta a Vodafon ügyfélszolgálatáról keres mivel van egy előfizetésünk. Mondta,hogy a beszélgetést rögzítik. Mobil telefonszolgálratást akart ajánlani és megkérdezte van-e kártyás feltöltős telefon a családban. Mondtam, hogy nincs. Aztán megkérdezte flottás vagy magán mobiltelefonszámot használunk. Mondtam, hogy flottás. Kérte a születési dátumot, születési helyet és anyja nevét. A lakcímet és nevet ő mondta. Azt mondta az adatokban eltérés van utánna néz és vissza hív 5 perc múlva. Azóta se volt hívás. A számot próbáltam visszahívni, de egy automata bemondja, hogy minden munkatárs foglalt. Tudja valaki kihez tartozik a szám?

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.