Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06703820731 / +36703820731

Nálam is hasonló volt a szöveg. Nálunk a lépcsőházba szeretett volna lakást kivenni( kertesháznál ez érdekes) nevem címem tudta még vissza is kérdezett hogy ugye ott lakok-e. Elösször ,,egy nénire" hivatkozott hogy ő ajánlott majd arra hogy a tudakozoból nézett ki. Kérdezgette hogy a környéken tudok-e kiadó lakást. Gyorsan darálta a mondokáhát sajnos a nevére nem emlékszem mint a korábbi hozhaszoló . A korávbi hozzaszolóra reagálva. Semmi említésre méltó a házkörül. Ami ehez kapcsolodhatna. Itt rendszeresen vannak besurranók. Nyáron egy kocsit fotoztam mert 3 napig 3 benszülött ült egy zöld autóba. Lefotoztam és azóta se láttam őket.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.