Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0616961441 / +3616961441

Egy beszédhibás "hölgy" hívott, akit kértem,hogy ismételje meg,honnan és milyen célból keresett, mert nem értettem elsőre. A második kérdésem az volt,hogy az állam megbízásából készítik-e a kérdőívet? és azt mondta,hogy vmi társadalmi ügyből kifolyólag. Majd megkérdeztem,hogy honnan tudják a titkosított számomat, erre azt mondta,hogy forduljak a szolgáltatómhoz ( titkosított még mindig) és különben is egy automata program dobja nekik a telefonszámokat. Majd elmondtam,hogy titkos a számom, és akárki nem hívhat, erre a "TC'-s : hát akkor én akárki vagyok és rám csapta a telefont. Én csak azt sajnálom,hogy 1. nem készítették fel őket a megfelelő etikett-re, hogyan lehet telefonon kérdezni, illetve honnan találtak ilyen embereket, akik maguk sem értik, miért csinálják a "kutatást".

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.