Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06309400700 / +36309400700

Mi is kaptunk sms-t , nem értjük mert nincs számlánk az OTP-nél de nekünk is azt írták, hogy küldik a kártyát az általunk megadott postázási címre...... érdekes!!! Kíváncsi leszek milyen kártyát kapunk, vagy hogy egyáltalán kapunk-e , mert ehhez semmi közünk, és nincs tudomásunk róla beszéltünk volna bárkivel is az OTP-nél és nyitottunk volna betéti számlát!! Ez így ebben a formában elég érdekes! Aki azt írta hogy nem érti ezeket a hozzászólásokat, mert csalás az nem érti hogy milyen az amikor nincs közünk az OTP -hez! Ha nekem nincs számlám és nem beszéltem senkivel akkor miért írják azt, hogy az én általam megadott címre küldik a kártyámat? Hova? Milyen névre és címre???

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.