Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617011091 / +3617011091

VÉLELMEZEM, HOGY A HU EUROMART MAGYARORSZÁGI KÉPVISELET NEM TISZTESSÉGES KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉGET FOLYTAT! Történt ugyanis, hogy 2022.10.27-n vásároltam az internetes webáruházon keresztül egy pár férfi fekete (2021082516) túracipőt de mivel rettentő kényelmetlen volt visszajeleztem nekik, hogy élek a 14 napos elállási jogommal mivel képtelen vagyok viselni a sarokrész lesüllyedése miatt. Azt azért megjegyezném, hogy számlát nem állítottak ki és még csak nem is mellékelték email-be sem! 2022. 10.26-n email-be megkérdezték, hogy mégis mi a problémám a lábbelivel, amire udvariasan válaszoltam is. Közben elektronikus levélben megküldtem nekik az elállási nyomtatványt kitöltve, melyet el is fogadtak. Közben vártam majd így eltelt két nap és megkérdeznem, hogy mégis hová kell visszaküldeni a terméket. Megérkezett a válaszuk amely így szólt: Erre a címre legyen kedves elküldeni a csomagot: address : Nádas utca 4, Nagytarcsa 2142, Hungary phone: +36 1 900 9669 receiver : Fürgefutár/ InOut / https://hu.euromart.com/ Amint megérkezik a csomag 14 munka napon történik az utalás. Csak legyen kedves IBAN számot elküldeni ahová vissza tudjuk utalni majd az összeget. Előre is köszönjük. Természetesen megküldtem az IBAN számmal megjelölt számlaszámomat, azt is megköszönték. Ezt követően a leírtaknak megfelelően visszacsomagolva abba amibe küldték visszaküldtem a terméket MPL futárral a nagytarcsai bázisukra. A Vaterafutár mind ezt vissza is jelezte, hogy sikeres kézbesítés: Értesítjük, hogy az Ön által feladott küldeményt az MPL 2022.11.03. 14:27-kor sikeresen kézbesítette. Azóta már letelt a 14 munkanap is de a termék árát (9990.-Ft) vétel árat mind mostanáig nem utalták vissza. Természetesen írtam nekik elektronikus levelet két alkalommal is már de válaszra sem méltatnak. Ezek után azt tudom ajánlani mindenkinek aki tőlük kíván vásárolni, hogy nagyon gondolja át nehogy így vagy még rosszabbul járjon! Kérem, hogy akivel szemben csalást követtek el nem utalták vissza a termék árát az jelezze!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.