Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06704214700 / +36704214700

Doktor natur kft. - től felhívtak telefonon ,hogy ki töltöttem egy kerdőívet amivel nyertem kisebb ajándékokat . Amit a lakásomban szeretnének átadni 2 db egészség megörző termék bemutatása mellet . Lézer és vérnyomás optimalizáló . Hívhatok még pluszba emereket is akik szivesen meghalgatnák őket.csak szóljak ,hogy hányan lennénk ,mert minden résztvevő kap egy kissebb ajándékot 2 fő vendég jött csak el . A meg beszélt időpontban pontosan el is jöttek az előadók . Minden résztvevő meg kapta az igét ajándékát . Én 5 db terméket kaptam/,Nem gagyikat kb 16 ezer ft ösz értékben / amit meg találtam a neten is . Valamint 1 db 100 ezer ft értékü szállodába szóló utalványt , amit 1 évig lehet felhasználni . Az utalvány felhasználásához fel kell hívnom a központot vagy őt. Az előadás érdekes és tartalmas volt . El monda , hogy van lehetőség a megvásárlására akár részletre is . Senki nem vásárolt semmit. Illedelmesen megköszönték ,hogy meghalgattuk őket és távoztak . Az utalványt még nem tudom hogy be lehet e váltani hiszen még csak most kaptam .

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.