Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06704648805 / +36704648805

Valoban a Vodafone-tol hivtak engem is par napja, mert okosan visszakerdeztem, huztam az idot kicsit beszelgeteseel, hogy megtudjam csaloval es/vagy adathalasszal van-e dolgom vagy sem es csak utana tortent reszben adategyeztetes, biztonsagi kodolas es kozoltem a hangrogzites is oda-vissza megy. Erre kerdezi, hogy felveszem a beszelgetesunket? Mondom akar, ha mar onok ezzel jonnek folyton, akkor nekem is jogomban all :D Na erre nem tudott mit mondani, bontani akarta a kapcsolatot, de montam folosleges, hiszen on mondta, hogy hangrogzites tortenik, akkor igy is ugyis fel lesz veve az on beszelgetese :D Aztan en is kertem nevet, amit megadott, de a fene tudja hozza tartozik-e. Erdemben ugyan nem tudott segiteni, mert volt mas is ... igazabol dragabb csomagot ajanlott, de en tudom, hogy nem szabad ilyenkor beleegyezni joval a szerzodes lejarta elott, mert akkor nem marad a a reg arban a csomag. Tehat celszerubb a szerzodes lejarta elott 1-2 nappal modositani appon vagy telefonon. Szoval erdemes erre figyelni inkabb.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.