Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618480491 / +3618480491

Most nézem a B2B (Business to Business, angol szaknyelves vagyok) és eljutottam egy weboldalra, Berlin Brands Group, az email cím alapján, ami a B2B-nél volt....onnan tovább mentem a AUNA https://www.auna.de/ weblapra, és majd nézem, mit tudok tenni, szerencsére és külker szakos voltam a főiskolán......Vigyázat, nem tudni mi folyik itt, annyi pénzügyi csalás van, a KÉKFÉNYEN kívül és az összes angol, de már az orosz nyelvű YouTube videókat is nézem.....Jean Ziegler svájci és Jürgen Roth német (az előbbi még hála Istennek él, a másik meghalt 2017-ben) iszonyatos csalások mennek és rengeteg a kivégző cég, a MOSZAD az izraeli maga a gyilkos cég, ...mindenki vigyázzon az internettel, most meg különösen az ukrán orosz háborús konfliktus miatt....nem igazán lehet megbízni senkiben, ámbátor minden országnak sok tisztességes lakója van...Vigyázzatok! Fordítsátok le a dolgokat, ha nem beszéltek idegennyelvet, a Google fordítóval!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.