Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06705579452 / +36705579452

Bankkártya adatokat próbálnak kicsalni. Küldenek egy linket a 06303444589 telefonszámról, mely egy az egyben a FoxPost honlapjára hasonlít. Itt bekérik a bankszámla számodat (itt már gyanút fogtam, nem adtam meg semilyen adatot; sőt: felhívtam a FoxPost ügyfélszolgálatot, ahol megerősítették hogy nem kérnek előre pénzt a vevőtől - kizárólag utánvételel lehet fizetni a csomagért), hogy "utalhassanak". Ugyanis a Jófogáson hirdettem egy eladó terméket. Van egy társa aki FoxPost ügyfélszolgálatosnak adja ki magát és kéri hogy folytassam az adatok megadását (amit megszakítottam). Ő erről számról hívott: 06307551078

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.