Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303440080 / +36303440080

A mai napon kaptam erről a számról (autómata beszélt) hívást, hogy 58.500 Ft tartozásom van az E.On Észak-Dunántúli Áramhálózati Zrt-nek, valamilyen folyószámla számon. A számra nem emlékszem, de lényegtelen. Tájékoztatott, hogy 2022.12.05-vel ki fogják kapcsolni az áramot, ha nem teljesítem a tartozást. Nincs semmilyen tartozásom az áramszolgáltatóm felé. Ez is valami adathalász, vagy pénzbeszedő tolvaj banda lehet. Több különböző telefonszámról kerestek már meg ilyen olyan mondvacsinált ügyekkel. Ezek a kéretlen telefonhívások akkor kezdődtek amikor rendszeresen elkezdtem, használni az E.ON és Telekon online ügyfélszolgálati felületet és a hibabejelentéseket. Szerintem az üsszes szolgaltatói oldalra rátelepedtek a hackerek és beszedik az infókat az e-mail címről és a telefonszámokról. Vigyázzon mindenki!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.