Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06304866102 / +36304866102

❗️❗️TELEFONOS CSALÓ❗️❗️ Kedves Csoporttagok! Szeretném felhívni Mindenki figyelmét, hogy a minap egy telefonos csaló próbált meg átverni. Egy nő hívott fel erről a telefonszámról: +36 30 486 5102 és az OTP-nél dolgozó személynek adta ki magát, mondott egy nevet és egy azonosító számot, illetve, hogy a beszélgetésről hangfelvétel készül, ezzel próbálva magát hitelesen feltüntetni és megtéveszteni. Majd azt állította, hogy rendellenes tevékenységet lát a számlámmal kapcsolatban és azt próbálja megakadályozni, hogy illetéktelen személy pénzt emeljen le a számlámról. Ezután mindenféle hivatalosnak tűnő kérdést akart még feltenni. Szerencsére nem tudott kiszedni belőlem érdemi információt, ezért egyre arogánsabb lett végül rámvágta a telefont. Feltélezem a célja az lett volna, hogy egy hamis folyamat során személyes adatokat csaljon ki tőlem és anyagilag megkárosítson. Ezek után azonnal egyeztettem a bankommal, és ők is ezt a feltételezést erősítették meg. Kérek Mindenkit, hogy fokozottan figyeljen magára és hozzátartozóira, hogy senki se essen áldozatául hasonló esetnek!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.