Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303444589 / +36303444589

Ez a telefonszám egy sms szolgáltató egyik száma. Az sms szolgáltató összeköthető szinte bármilyen rendszerrel (webáruház, ERP rendszer stb) Ez tehát azt jelenti, hogy valóban használhatják csalók is, összekötve saját rendszereikkel, de ettől függetlenül magával a telefonszámmal nincsen semmi baj, hisz ha egy cég ezt az sms szolgáltatót használja ügyfelei értesítésére Ő is erről a számról fogja küldeni az sms-einek nagy részét. Nem a telefonszámot kell figyelni, az sms tartalmát és akkor nem érhet senkit baj, de ha letiltod ezt a számot és estlegesen egy webáruház sms értesítést ígért neked a szállításról, Te azt nem kaptad meg akkor ne őket hibáztasd.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.