Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06305112987 / +36305112987

Tudta a nevem, de nem mutatkozott be. Azzal kezdte, hogy én vagyok-e az a nevű...Mondom neki, hogy előbb mondja meg, hogy ki ő, majd utána megmondom, hogy van-e itt olyan nevű akit keres. Erre azt kezdi el mondani, hogy mekkora paraszt...itt már nem tudom, hogy még mit mondott, mert letettem. Általános iskola, 1. osztály: ha hívsz valakit, először köszönsz, majd bemutatkozol, utána mondod, hogy miről szeretnél beszélni. Ez alatt, én majd jól eldöntöm, hogy akarok-e veled beszélni. Magyarul, ez egy bunkó nő volt, akinek nem sorakoznak a szépirodalmi kötetek (sem) otthon a polcon. (stelázsi)

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.