Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614450406 / +3614450406

Nálam szintén próbálkoztak. telefonon kerestek meg. Angol és német tanfolyamokra kerestem rá a neten. A két kurzust 2* 21 000 forintért ajánlották. Mivel nem mondtam igent, rövöd időn belül 31 000 forintra csöökent a két kurzus ára. A családra hivatkozva (hogy meg kell beszélnem velük ezt a kiadást), kértem, hogy hívjon vissza másnap. Erre nemet mondott. ??? Helyette már azt ajánlotta fel, hogy egy kurzus áráért kettőt kapok. Én is megkaptam ezek után az e-mailjüket, amire rögtön válaszoltam. Ha mégis elküldik a kódokat, azokat nem veszem át és nem fizetek egy fillért sem. Nem próbáltam ki, de egyetértek, szerintem is kamu cég.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.