Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06501347345 / +36501347345

Ezt a telefonszámot adja meg egy kínai webáruház, amelyik mindenféle márkás dolgokat kínál (eddigi tapasztalat alapján: cipőt ruhát, fehérneműt, bundát, órát, szemüveget, távcsövet, sorolhatnám még...) potom áron, majd kiküld mindenféle gagyi értéktelen cuccot. Természetesen ezt a számot soha nem veszik fel, és semmilyen más módon sem elérhetőek. Nincs megadott címük, egy e-mail címen kívül, ami úgy van beállítva, hogy automatikus válasz üzenetet ír, miszerint az "Ön e-mail címe hibás" Természetesen semmilyen számlát, vagy bármilyen más beazonosítható dokumentumot nem küld. Csak olyan webáruházból rendelj, amelynek van elérhető telefonszáma (amit munkaidőben fel is vesznek), megadott címe, bemutatóterme, átvételi pontja, tehát bármilyen probléma esetén ELÉRHETŐ. Mindenképpen kommunikálj megrendelés előtt valamilyen formában a kiválasztott webáruházzal, MIELŐTT FIZETSZ !

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.