Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06305112987 / +36305112987

Épp az imént kaptam én is a telefonhívást a hölgytől. Rögzítettem a hívást és a megosztásoknak hála, már értesültem erről a fajta csalásról, így kellemesen elcsevegtünk a "hölggyel" a feltett kérdéseire válaszolgatva! Drága szíve, mikor bekamuztam neki, hogy kb 17,5 millió Ft van jelenleg az egyik számlán, megállt kicsit a folyamatos dumában, szerintem megtörölte a szája szélét és nyájasan folytatta, volna(!) ha nem szakítom félbe és megköszöntem neki, ennyi is elég lesz majd a hangja alapján a beazonosításához a tárgyalásán... XD A tündérbogyója! Ment a feljelentés a gazdaságvédelmi osztályra a helyi rendőrségnél.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.