Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06208810993 / +36208810993

Provident nevében hívott egy pasi, aki valamiről tájékoztatni akart. Van a cégnél folyamatban egy hitelem ezért meghallgattam volna, de amikor beazonosítás céljából egyeztettük az én születési adataimat, kiderült az Ő rendszerükben nem ez a dátum szerepel. Ekkor megkért, hogy én irjak nekik egy e-mait amiben jelezzem az elírás tényét, mert addig nem tud engem "beazonosítani" és tájékoztatni a hívás okáról. Ekkor megnéztem az érvényes szerződésem amiben helyesek voltak az adataim, így közöltem vele, hogy vegyék elő ők is azt, és írják át az adataimat az alapján a "rendszerükben", de hogy én nem küldök módosítási kérelmet az biztos. Ez nem nagyon tetszett neki, de én hajthatatlan voltam és ezzel véget is ért a beszélgetésünk.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.