Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06707178168 / +36707178168

Nekem 09:26-kor hisztizett, hívószámmal is meg anélkül is, hogy itt van az ötös házszám előtt a pizzával amit rendeltem és erősítsem már meg a címet hogy jó helyre jött-e? Igen gyorsan megbeszéltük, hogy nem bizony, és amikor én kezdtem el kérdezgetni, hogy de mondja csak meg milyen címre is jött, akkor átváltott hisztériába, hogy milyen egy csóró ország ez és milyen bunkók az emberek most veheti meg ő a pizzát... na itt lenyomtam, onnantól nem hívott. Begyakorlott, sima, közepesen profin felmondott szövegnek tűnt, olyan érzésem volt, hogy tudja mit csinál. Vagy részben megkapta közben amit akart, vagy fizethetik is ezért a tevékenységért.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.