Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06702713080 / +36702713080

jófogás-on feladott hirdetésemre jelentkezett whatsup-on ez a telefonszám. Gyanitom, hogy adathalászat céljából...annak ellenére hogy határozottan jeleztem, hogy nem akarok gls futárt és egyebeket igénybe venni erősködött hogy foxpost-os futárt leszervezzen, majd egyszercsak küldött egy linket (https://foxpost-hu-track.detail,com//receive/....) hogy azon ha belépek, akkor megkapom a vételárat.. a linkre kattintásnál a bankom internetes belépő képernyőjéhez hasonló mini képernyő jött fel, ahol a belépő usernevemet és kódomat kellett volna megadni... nem tettem meg és itt véget ért a beszélgetés.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.