Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06709041569 / +36709041569

Telefonhívás. Mese, hogy kp.ban visszafizetik az üdülési jog megszüntetésére korábban kifizetett összeget, mert jogtalan volt pénzt kérni érte. Hihetetlennek tűnt, de egy próbát és néhány órát megér,hogy lássuk a folytatást. Találkozás helye: Jászberényi út 24-36 Kipszer irodaház 6.emeleti. iroda a szokásos, az MLM-es vigéccel szemben kikészített két székkel. Díszlet néhány Berlitz útikönyv,egyébként spártai egyszerűség. Új mese: Pert vesztett az TMR CLTG Kft egy ügyféllel szemben. Pénz visszafizetésre nem kötelezte őket a bíróság, mert akkor ugye csődbe menekültek volna a visszafizetendő hatalmas összegek elől. Ők viszont üzletet látnak a dologban és megvásárolnák a mi hetünket tőlünk. (Megjegyzem azt, aminek a használati jogával mellesleg mi már nem is rendelkezünk jogszerűen.) Ők üdültetésre használnák,mint cég. De a vevő egy H. József nevű magánszemély lenne. Fizetnének egy 3 millió Ft közeli összeget, amit egy általunk nyitott letéti számlára fizetnének be. A letéti számla nyitása a mi költségünk, 20 000 Ft körül. Viszont csak akkor férünk hozzá,ha a TMCR CLTG Kft. jóváhagyja a jog átruházását. Ja, és van egy átírási és ügyvédi költség, ami 12%. 300 000-400 000 Ft közötti összeg. Azt nekünk kell fizetni ELŐRE!!!!!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.