Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06309649415 / +36309649415

A telefonszám az Integra Zrt. üzemeltetésében van jelenleg. Sajnos nem kaptunk még közvetlen információt sem a szolgáltatótól, sem pedig érintettektől, ami segítene megoldani a problémát. Eddigi tapasztalatok: A hívószámunknál nem jelenik meg, mint kimenő hívás. Egy úrral tudtunk eddig közvetlenül egyeztetni, kiderült, hogy a normál bejövő hívások közt sem szerepel a hívás. Ha bárki hasonlót tapasztal, legyen kedves ellenőrizze, hogy milyen platformon érkezik a hívás. ( Viber, Whatsup , stb ) Az információkat az incidens @ integra . hu e-mail címre várjuk, amelyeket előre is köszönünk. Tisztelettel, László Péter Rendszergazda

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.