Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06305938987 / +36305938987

Engem is kimeno hivas korlatozassal es vegrehajtoval fenyegetett. Allitolag emelt dijas hivasok voltak, ezert van 42ezer forint tartozasom novemberre, illetve modositotta, hogy inkabb oktober lesz az. Es mivel emelt dijas,nincs rola szamla... vegighallgattam,kerdeztem, hogy egyebkent kitol tudok pontos kimutatast kerni illetve szamlat. Ugyfelszolgalaton. A vegen azert wlmondtam neki,hogy sajnos nem telekom a szolgaltatom... akkor ebbe kapaszkadott bele, hgy a valtasnal maradt elszamolatlan szamla. Jeleztem, hogy a valtas kb 8 eve tortent, oktober ill november idotajban vajon hogy lenne lehetseges szerinte... CSALÓ

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.