Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614450381 / +3614450381

Nagyon köszönöm az értékes visszajelzéseket!! A telefonban sem tűntek túl profinak, egy-két kérdésre kitérő választ kaptam, de az e-mail szövegezése lett igazán gyanús. Üdvözöljük! Örömmel értesítünk arról, hogy az idegen nyelvtanulási támogatás jóváhagyásra került. A nyelvtanulási program árának 80%-át a „Jobb jövő” program fogja fedezni. A következő napokban kapni fogsz egy csomagot tőlünk, ami tartalmazza a különleges nyelvi platformhoz szükséges hozzáférési kódot. A fiók létrehozása és a szolgáltatás használata nagyon egyszerű – perceken belül sokkal nagyobb lesz a tudásod. Köszönjük, hogy belénk helyezted bizalmad. Bölcs döntés, hogy egyre több tudásra próbálsz szert tenni. Jó egészséget kívánunk, Ügyfélszolgálat

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.