Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0616777335 / +3616777335

Tegnap azaz dec.27-én kerestek ezen a számon. Natúr Doktor, vagy Természet Doktor -tól hívott a hölgy neve: Kiss Erika. Ízületi problémára ajánlott terméket, sajna nem kérdeztem meg a termék nevét. Ma meg is jött a termék, de szerintem nem ezt rendeltem. Q10 vitamin Liquid 300ml ami jött, de nekem valami 400ml*-es terméket kellett volna kapnom. Az ára 12 990.- lett volna, de 13000.- ot számláztak. Próbáltam rákeresni a neten a cégre, de nem sikerült. A név több variációban található, de se ezt a telefonszámot, se a küldött terméket nem találtam meg egyik oldalon sem. A hölgynél rákérdeztem a telefonszámra, de csak onnan hívhatnak, de őket nem lehet hívni. Állítólag ez egy számítógépes telefonszám amiről keresnek. Ha sikerül megtudni valami közelebbit, megírom.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.