Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06349115477 / +36349115477

Két ízben csörgetett meg ez a szám minden alkalommal ahogy felvettem csak egy pittyenést lehetett hallani majd magánszám hívott. Amit kinyomtam. De újra megismétlődött a hívás sorozat kétszer a fent említett szám de csak megcsörgetett majd a harmadikra magán szám hívott ismét, felettem nem nagyon értettem de valami katyvasz dumával indított hogy felmérést készítenek a Budapesti levegő szennyezettségéről egy kérdést megvártam de nagyon kamu szaga volt így azonnal le tettem. Csak óvatosan mindenkinek nem veszek fel magán számot de kivételesen megtettem persze ez nem jelenti azt hogy ezután fel fogom venni.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.