Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

Üdvözlök Mindenkit! Örülök, hogy rákerestem “személyes fejlődési kurzus angol nyelvtanulás” és megtaláltam ezt az oldalt! Én December 31-én töltöttem ki a Facebookon egy adatkérő lapot. 80%-ban támogatott angol nyelvtanulást hirdettek. Tegnap felhívtak erről a számról: 3614450381. Közölte velem a hölgy hogy azonnal küldi futárral a belépési kódot és a futárnak kell 21.000 Ft-ot fizetnem. Szerencsére azt kértem tőle, hogy csak hónap végén jöjjön a futár, mert “most nincs pénzem”! Erre mondta a hölgy hogy akkor Január 27-én kézbesítik. Valamiert fura volt az egész nekem, és nem hagyott nyugodni! Ma miután ezt az oldalt megtaláltam a neten, küldtem nekik egy e-mailt hogy nem fogok átvenni a futártól semmit sem és leírtam hogy rendőrségi feljelentést fogok tenni ha tovább zaklatnak. Ez az én történetem velük! Vigyázzatok nagyon!!!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.