Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06707177701 / +36707177701

Sajnos ez a szám csak a közvetítő szolgáltatónak a száma.A baj ott van, aholaz email cím. azaz ez a cím vagy személy egy csaló ID! Hetek óta akar bútort vásárolni tőlem, amit a jófogáson hirdettem meg eledásra. azonban nem az aukciós oldal üzenetküldő/~váltó csetdobozát használja, hanem külön csatornán szerzett levelezőkre küld kéretlen üzeneteket. megpróbáltam átterelni a kommunikációt a hirdetési oldalra, de erre nem hajlandó. Kísérletet tettem arra, hogy ne a PayPal fizetési rendszerén bonyolítsuk a tranzakciót, hanem az én honos bankomnál. erre nem volt hajlandó, mindenáron a PyPalt akarja erőltetni. Még a részletes fiókregisztrációt is részletezte nekem. nem dőltem be neki. Betettem a spam küldők sorába. VIGYÁZAT! CSALÓ!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.