Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06309529706 / +36309529706

A vezeték és keresztnevemen szólított a hölgy. Ahogy a többiek is írták, valami nagyon komplett, mindenre kiterjedő szűrővizsgálatot ajánlanak másfél (!!!) órában az Astoriánál, 60 fölöttieknek, ezért ezt megkérdezte, vagyok-e annyi. A nevem tudta, a koromat nem. Megkérdeztem, honnan tudja az ehhez a számhoz tartozó nevet, mert sehol nem szerepel ez nyilvánosan, és ezt a számot a hivatalos ügyekben regisztráltam csak, ismerőseim sem ismerik, csak telekom, nav, közművek, biztosító, ilyesmik. Azt válaszolta, hogy ismerőseim adták meg, vagy a telefonkönyvben volt. Ez nyilván nem igaz. Sehol sem engedélyeztem, hogy harmadik félnek, piackutatásra, marketingre kiadják a számot és a nevemet. Szóval kösz a diszkréciót mindenkinek, akit érint.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.