Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433512 / +3614433512

Marketing cég, mindig valami szenzációs ajánlattal. - Először bambusz zoknit ajánlott 800 Ft/ pár "Télen fűt nyáron hűt" ez az érv. Mondtam neki kérek egy pár 33 métereset a családi házamra, mert ekkor nekem is kell ha ez ilyen szenzációsan jó Második ajánlata két hét múlva bambusz zokni ügyben. Mondtam neki mikor végig mondta a mondókáját, hogy " féláron berendelek nekik két tengeri konténerrel az Aliexpressről ha megveszik mert akkor nekem is lesz páronkánt 300 forint hasznom" Mit ad isten 3.-dik alkalommal is hívott, megint hagytam hagy beszéljen, addig sem zaklat másokat, mert velem nem köt üzletet úgy sem... Ezután mondtam neki, hogy "örülök hogy nem kezelik a telefonos listájukat mert én mindig fel fogom venni, mindig rabolom az idejét, és mindig csak a költség lesz belőle nekik. Ez az én ajánlatom..." Azóta egy ideje nem próbálkozik... :-)

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.