Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

Nekem ma jött a csomag, de nem vettem át, mert, küldtem emailt, hogy hogyan van a számonkérés, kell-e vizsgázni, és ha nem sikerül vissza kell-e visszatéríteni a tanfolyam összegét. Mindezeket kérdésként, kérdőjellel a végén. Az volt a válasz, hogy jogomban áll 14 napon belül ellálni a vásárlástól, és egyetlen kérdésre sem kaptam érdemi választ. Nagy Rita aláírással. No ezek után nem veszem át, és örülök, hogy ennyien vélekedtetek, a sajnálat az, hogy mindenki negatívan. Nagy segítség ez a döntésben. Tehát aki 14 napon belül vette át, írjon, hogy eláll a vásárlástól, ha szerencsétek van visszaküldik a pénzt. Bár ezután nagy csoda kenne.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.